Mercedes-Benz C63s Edition 1

Beschrijving

Betreed de wereld van exclusiviteit en ongeëvenaarde performance met onze Mercedes-Benz C63s Edition 1, uitgevoerd in het verfijnde Selenietgrijs Mat. Deze auto is niet zomaar een sportwagen, het is ook een lust voor het oog.

De C63s Edition 1 is een toonbeeld van Duitse ingenieurskunst, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om een naadloze combinatie van prestaties, sportiviteit en kracht te bieden. De matgrijze lak geeft de auto een onmiskenbaar karakter en benadrukt zijn sportieve lijnen, terwijl de Edition 1-accenten een exclusieve touch toevoegen die kenmerkend is voor deze speciale uitvoering.

Binnenin de C63s Edition 1 vind je een interieur dat luxe en sportiviteit ademt. De sportstoelen bieden perfecte ondersteuning tijdens elke rit, terwijl het hoogwaardige leer en de nauwkeurige afwerkingen zorgen voor een ongeëvenaard comfortniveau. De geavanceerde technologie en het intuïtieve infotainmentsysteem zorgen ervoor dat je altijd verbonden en in controle blijft.

Onder de motorkap schuilt een beest – de krachtige V8-motor levert een opwindende rijervaring, waarbij elke druk op het gaspedaal wordt beantwoord met onmiddellijke respons en een diepe, grommende soundtrack. De C63s Edition 1 is niet alleen een auto die gezien mag worden, maar ook zeker gehoord zal worden met het Akrapovic titanium uitlaatsysteem.

Dit is niet zomaar een auto, het is een levensstijl. De Mercedes-Benz C63s Edition 1 in Selenietgrijs Mat is klaar om zijn volgende eigenaar mee te nemen op een reis van pure emotie en opwindende prestaties.

The best or nothing.

Contactverzoek

Contactverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.