Ons verhaal

Met passie, emotie en gevoel

Ontstaan vanuit passie voor speciale en exclusieve auto’s

Oprechte passie en liefde voor luxe auto’s is het uitgangspunt van Roobol Exclusive Cars. Het gevoel van het mooie leder onder je vingers, het geluid van de uitlaat als je binnen enkele seconden naar de 100 accelereert. Roobol Exclusive Cars verzorgt belevingen van ongekende klasse. Wij maken de meest bijzondere rijervaring mogelijk en maken dromen werkelijkheid.

Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan vanuit het jaren lang bezitten van sportwagens. De passie en emotie wat hieruit voortvloeide hebben wij meegenomen in de bedrijfsvoering van Roobol Exclusive Cars. Onze brede selectie van exclusieve tot uiterst sportieve auto’s zijn met zorg geselecteerd, van een supercar tot een dagelijks bruikbare SUV. Enkel de beste auto’s zijn bij ons te vinden, zowel de technische als optische staat moeten van het hoogste niveau zijn. Onze collectie bestaat enkel uit auto’s waar wij zelf enthousiast van worden, wij delen graag onze passie met jou.

Wij geloven in een koopbeleving waar persoonlijke aandacht centraal staat. Door onze jarenlange ervaring in de autowereld weten wij wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij realistisch advies geven, passend bij jouw situatie. Ook bieden wij aanvullende diensten, van het personaliseren van uw auto tot het beschermen van de autolak. Vanaf het moment dat jij onze showroom binnenstapt ligt onze volle focus op jou.

 

Wij maken graag kennis met jou bij ons in de showroom, wees welkom.

Beleef Roobol Exclusive Cars tot in de puntjes

Maak met ons de eerste stappen in jouw zoektocht

De eerste stap waarbij duizenden kilometers volgen

Wij zorgen voor een fijne rit van ons eerste gesprek tot ver hierna

De mooiste collectie auto’s met zorg samengesteld

Het gehele traject één aanspreekpunt

Een breed aanbod aan aftercare services

Gemakkelijk een financiering volledig op maat