Ons verhaal

De samensmelting van Passie en Expertise

Het verhaal van Roobol Exclusive Cars

In het hart van Roobol Exclusive Cars ligt de gedeelde droom van Arie Roobol en Duncan Reinhard. Hun reis in de wereld van exclusieve auto’s is een verhaal van passie, ondernemerschap en de kracht van een samenwerking gebaseerd op gedeelde waarden.

De ontmoeting tussen Arie en Duncan was een keerpunt. Arie, met een indrukwekkende carrière als ondernemer en een levenslange liefde voor bijzondere auto’s, had al een stevige basis gelegd voor Roobol Exclusive Cars. Zijn passie voor auto’s, die voorheen een persoonlijke hobby was, werd de kern van zijn nieuwe onderneming.

Duncan, afkomstig uit een familie van auto-ondernemers en met een achtergrond in ‘Automotive Business Management’, had al een rijke ervaring met exclusieve auto’s. Zijn expertise strekte zich uit van de garage tot aan sales en management. Deze kennis, gecombineerd met zijn jeugdige energie en ondernemersgeest, maakte hem de ideale partner voor Arie.

Samen vormen Arie en Duncan een dynamisch duo. Arie’s ondernemerschap en uitgebreide netwerk vullen Duncans diepgaande kennis van auto’s perfect aan. Hun gedeelde visie en passie voor auto’s vormen de basis van hun bedrijf. Ze streven ernaar om elke auto zowel technisch als optisch perfect te maken en leggen een sterke nadruk op persoonlijk contact met de klant.

Bij Roobol Exclusive Cars staat de klant altijd op de eerste plaats. Vanaf het moment dat een klant de showroom binnenstapt, staat het team klaar om een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Duncan en Arie geloven dat de aankoop van een auto meer is dan een transactie; het is het begin van een relatie en een gedeelde passie.

De showroom van Roobol Exclusive Cars is een weerspiegeling van hun filosofie. Klanten worden uitgenodigd om deel uit te maken van een wereld waarin elke auto een verhaal vertelt en waar dromen werkelijkheid worden. Van exclusieve sportauto’s tot luxe SUV’s, elke auto is zorgvuldig geselecteerd en staat klaar om een onvergetelijke rijervaring te bieden.

 

Roobol Exclusive Cars nodigt u van harte uit om kennis te maken in onze showroom, waar jij altijd welkom bent.

Beleef Roobol Exclusive Cars tot in de puntjes

Maak met ons de eerste stappen in jouw zoektocht

De eerste stap waarbij duizenden kilometers volgen

Wij zorgen voor een fijne rit van ons eerste gesprek tot ver hierna

Auto icoon ons verhaal

De mooiste collectie auto’s met zorg samengesteld

Mannetje icoon

Het gehele traject één aanspreekpunt

Ons verhaal icoon auto met tandwiel

Een breed aanbod aan aftercare services

Auto met certificaat icoon

Gemakkelijk een financiering volledig op maat