Ferrari 296 GTB

Beschrijving

De Ferrari 296 GTB, is een kunstwerk op wielen, die elegantie combineert met brute kracht. Deze bijzondere uitvoering is gespoten in het klassieke British Racing 611, een kleur die de rijke racegeschiedenis van Ferrari eert. De 296 GTB is uitgerust met een Cioccolato Alcantara interieur, wat zorgt voor een luxueuze en comfortabele rijervaring. De vloermatten zijn vervaardigd uit een premium Testa Di Moro leder, een detail dat het interieur verder verfijnt.

Aan de buitenkant valt de 296 GTB op met zijn matte grijze wielen, die een prachtig contrast bieden met de carrosseriekleur. De Scuderia Ferrari Shields op de flanken benadrukken de sportieve erfgoed van het merk. De geavanceerde technologieën zoals Adaptive Frontlight System, een Front Lift systeem, en Electrochromic Rearview Mirror verhogen zowel de functionaliteit als de veiligheid van deze sportauto. De Yellow Brake Calipers zijn niet alleen een visueel statement, maar verzekeren ook topklasse remprestaties.

Binnenin het voertuig bieden de Daytona Racing Seats, niet alleen comfort maar ook ongeëvenaarde steun tijdens het sportief rijden. De stoelen en het plafond zijn afgewerkt met fijn leder, wat het luxegevoel versterkt. Speciale aandacht is besteed aan de details zoals de Cavallino gestikt op de hoofdsteunen en speciaal gekleurde stiksels die het ambacht van Ferrari benadrukken.

Technologie is ook rijkelijk aanwezig; van Apple CarPlay voor naadloze smartphone-integratie tot een geavanceerd MyFerrari Connect-systeem en draadloze oplader die het comfort en de connectiviteit van de bestuurder verhoogt. De toevoeging van een geavanceerde frontcamera en parkeersensoren maakt de 296 GTB niet alleen krachtig maar ook praktisch in dagelijks gebruik.

De Ferrari 296 GTB is daarmee meer dan een auto: het is een uiting van stijl en kracht, ontworpen om de sensaties van het rijden naar nieuwe hoogten te tillen.

Only for those who dare. Drive Italian.

Contactverzoek

Contactverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.